Tänk på det här inför bröllopet

Tänk på det här inför bröllopet

Hejsan svejsan bloggen! Idag ska vi prata lite om det här med bröllopsfotograf, fotografi har jag märkt är ett någorlunda populärt ämne bland vissa av er läsare i Helsingborg och det gläder mig eftersom det även är en stor hobby som jag har. Att prata om fotografi kan jag göra i evigheter, men då skulle det här inlägget snarare bli en bok därför tänker jag specificera det hela lite mer och prata om just bröllopsfotograf. Att gå på bröllop är alltid roligt, det är en dag där det egentligen bara är glädje i luften. Jag har en stor släkt och har under mina år varit på en hel del olika bröllop, tyvärr har jag inte haft något eget bröllop men allting har sin tid. Som intresserad av foto så har jag fått vara med många av mina släktningar när de ska välja bröllopsfotograf, så jag har ganska bra koll på vad man bör tänka på när det kommer till just det här valet. Sen är det klart att många vill ha olika typer av bilder, vissa är beredda att stå och posera ett tag för att få de där perfekta bilderna medan andra hellre vill ha någon som bara flyter med och knäpper bilder. Det viktigaste är väl egentligen att gå igenom vad för typ av bilder man vill ha från sin bröllopsfotograf, så att man kan få det som förväntas. För att hitta rätt bröllopsfotograf så kan jag verkligen rekommendera att man går igenom gallerier och tittar på tidigare tagna bilder, på det sättet kan man hitta inspiration men framförallt se vad fotografen har för kvaliteter. Till er i Helsingborg så vet jag ett företag som jag kan dela med er. Film o Foto AS är ett bra alternativ för den som behöver en bröllopsfotograf. Ha en fin dag! 


Kommentarer är stängda.