Musik och ljusdesign

Musik och ljusdesign

Tjenare bloggen! Jag tänkte prata lite om något som ligger mig väldigt varmt om hjärtat och det är inget mindre än musiken. För mig är musiken en livsstil som ger mig den där lilla extra glädjen som inget annat kan ge. Dock tänkte jag inte bara prata musik utan jag tänkte även prata om ljusdesign i samband med konserter och spelningar. När man håller på med elektronisk musik så ser man hur mycket tid det läggs på just ljusdesign vid spelningar, jag har varit på en rad olika konserter som med sin ljusdesign. När man får ihop kombinationen av musiken och ljuset så är det rent av magi som skapas, sen är det klart att musiken är det som intresserar mig mest en grym ljusshow är också häftigt. Mestadels så sitter jag hemma i Lund och pysslar med min musik men då och då så även jag ute på lite spelningar som dj runt omkring i landet på klubbar och barer. Vill jag dock gå på en spelning så tycker jag att det är ganska dåligt utbud på konserter med elektronisk musik i just Sverige. I Lund har vi aldrig haft någon känd dj och jag tror aldrig att det kommer komma någon hit heller. Det finns några festivaler i Sverige dit det kommer stora artister men det är inte alls som utomlands där de oftast har sina egna konserter. Så det blir en hel del resande för att så se sina favoriter stå på scenen och köra sin show. Vem vet någon dag kanske man själv står på en större scen inför många människor och får sätta upp en egen ljusdesign som maximerar spelningen. Det hade verkligen varit en dröm och då hade jag garanterat haft en stor spelning i Lund. Ha det bra min vänner och ta hand om er.


Kommentarer är stängda.