Dags för musikvideos

Dags för musikvideos

Hallå där!

Rivstart på veckan, inte helt optimalt efter flera spelningar i helgen men det är lika bra att få gjort så mycket som möjligt när man ändå är igång. Jag har hela morgonen flängt runt i Stockholm och Södertälje för att hitta någon som kan skapa musikvideos och nu har jag äntligen fått tag på en kille som ska hjälpa oss. För er som inte vet så är jag låtskrivare och producent, jag har under den senaste veckan producerat en hel del låtar som ska släppas i veckan och det är därför som vi behöver hjälp med musikvideos. Mina kunskaper inom filmbranschen är ytterst begränsade och jag kommer därför lägga över allt ansvar och bara luta mig tillbaka för att se när magi skapas.

Om någon timme ska jag träffa Philip Lidbeck Leirer som ska filma och producera artisternas musikvideos. Jag kommer vara med för att förklara vilken känsla jag vill att musiken ska plocka fram och sen är det upp till artisterna att berätta hur de vill ha sina musik videos. Så fort det här blogginlägget är publicerat så ska jag börja röra mig mot Södertälje för att hämta upp en artist, jag kommer inte säga vem det är utan det får ni se när videon är publicerad. Vi har inte släppt låtarna än så det får bli en överraskning men jag kan säga som så mycket att jag är väldigt nöjd. I helgen spelades några av de låtarna som under veckan kommer att släppas, så befann ni i er i Stockholm eller Södertälje på någon klubb eller liknande så kan ni mycket väl ha hört någon låt. Jag får nog börja runda av nu och röra mig mot Södertälje, håll utkik här på bloggen. Det kommer ett inlägg när allting är släppt så att ni kan få se resultatet.


Kommentarer är stängda.